About us | Plitvice Outdoor Croatia

O nama

Više o nama
Dobrodošli u Plitvice Outdoor Croatia

Što reći o nama? Bilo da ste novi u avanturističkim putovanjima ili nikada prije niste putovali u grupi, tu smo za vas. Sport i priroda uvijek su nas privlačili poput gravitacije.

Naša strast prema pustolovnim aktivnostima i ljubav prema prirodi ono je što nas vodi na putovanja i istraživanje svijeta prikupljajući iskustvo, vještine i inspiraciju.

Uz prvoklasnu opremu i opremu sve je moguće, a mi vam to omogućujemo. Vaša sigurnost naš je prioritet, bilo da ste na jednodnevnom izletu ili višednevnom odmoru. Uživajte u danu vozeći bicikl preko brežuljaka, veslajući u netaknutoj i čistoj vodi, plivajući i skačući sa slapova, pješačeći do vrhova ili krenite u istraživanje nepoznatog, mi ćemo vas zaštititi.

Zašto izabrati nas?

Sightseeing Plitvice Valley | Plitvice Outdoor Croatia
Branimir guide | Plitvice Outdoor Croatia
Branimir Belinić
Tour Guide

O Nama
Upoznajte naš tim

Izađite vani s vodičima i instruktorima iz Plitvice Outdoora i prepoznat ćete razliku. Usredotočeni smo na sigurnost, edukaciju i stvaranje prostora za vas da možete uživati u svim čarima divljih mjesta koja istražujemo.

Naši voditelji putovanja spajaju duboko lokalno znanje, beskrajni talent i vještinu. Stoga su uložili u svoje srce da vašu aktivnu avanturu učine osobnim, obogaćujućim, radosno zabavnim iskustvom koje nikada nećete zaboraviti. Upoznajte naše voditelje u nastavku.

Voditeljski posao sigurno nije najlakši posao na svijetu, ali je jedan od najisplativijih. Najviše je vrijedno spomena predviđena namjena unutar grupe istomišljenika aktivnih avanturista koji svakodnevno rade i avanturu.

Ako mislite da biste voljeli ići na rafting, vožnju kajakom svaki dan, a ne jednom u životu i zvuči prilično dobro da nikada ne nosite ništa drugo osim hlačica i sandala, možda ste na pravom mjestu.

Veselimo se što ćemo biti organizatori vaše sljedeće avanture.