Jeep safari view point sun | Plitvice Outdoor Croatia

Izleti

Pročitajte više
Najpopularniji izleti

Iskustva u Hrvatskoj su nezaobilazna stvar! Uz prvoklasnu opremu i opremu sve je moguće, a mi vam to omogućujemo. Vaša sigurnost naš je prioritet, bilo da ste na jednodnevnom izletu ili višednevnom odmoru. Uživajte u danu vozeći bicikl preko brežuljaka, veslajući u netaknutoj i čistoj vodi, plivajući i skačući sa slapova, pješačeći do vrhova ili krenite u istraživanje nepoznatog, mi ćemo vas zaštititi.

Naša je misija podijeliti iskustva na siguran način, bilo veslajući po rijekama i jezerima ili planinareći do vrhova planina ili brda. Osjećati se slobodnima, međutim, čini nas strastvenima za ono što radimo. Odabrali smo raditi daleko od masovnog turizma pružajući vrhunsku opremu, logistiku i ugostiteljske usluge za sve naše vodičke ture. Nikad nije bilo bolje vrijeme nego sada, nikada bolji način od ovoga. Doživite Hrvatsku, mjesto o kojem vaši prijatelji pričaju! Pridružite se maloj grupi ljudi, posjetite najbolje lokacije, radite najuzbudljivije stvari, ali se držite podalje od gužve.

Zadovoljstvo će nam biti još malo proširiti iskustva u Hrvatskoj. Veselimo se što ćemo biti organizatori vaše sljedeće avanture. Svojom predanošću i strašću željeli bismo vam dočarati zašto je pustolovno putovanje najbolji spoj prirode i prirodnih čuda. Uključujući domaću kuhinju i pića, kulturnu baštinu i krajolike daleko od masovnog turizma.

Jeep Safari Plesivica | Plitvice Outdoor Croatia
1 Dan
Jeep safari izlet

Bit ćete zadivljeni raznolikošću prirodnih čuda i zadivljujućim krajolikom područja Nacionalnog parka.

from

150 Eura

Kayaking Mreznica Waterfalls | Plitvice Outdoor Croatia
1 Dan
Kajaking Rafting Mrežnica

Izvan glavnih turističkih atrakcija, skrivena u ruralnom području, protječe rijeka Mrežnica.

from

50 Eura